This is a free Purot.net wiki
  • View:

Helsinki Expert

Helsinki Expert

Helsinki Expert Oy

www.helsinkiexpert.com

Helsinki Expert Oy on täydellinen markkinointi, myynti-  ja palvelut ratkaisu incoming- matkailutoimistojille.  Helsinki Expert markkinoi matkailuun, vapaa-ajanviettoon, tapahtumiin, kokouksiin ja kongresseihin liittyviä palveluita Helsingissä. Helsingin Expertin internet-sivu on kirjoitetttu viidellä kielellä:  suomella, ruotsilla, englannilla, saksalla ja venäjällä.  

Helsinki Expert tuottaa Helsinki-kortin.  Tämän kortin avulla asiakas saa ilmainen sisäänpääsy suosituimpiin nähtävyyksiin ja museoihin, rajoittamaton matkustusoikeus Helsingin sisäisessä liikenteessä ja paljon alennuksia muille yrityksille, esim. ravintoloissa, auto-vuokrassa, konsertti-lipuissa, jne.  Kortti voi ostaa yli 50 myyntipisteestä.  Lisää tietoja saa www-sivuilta tai soitamalla numeroon (09) 2288 1700, sähköposti helsinkicard@helsinkiexpert.fi.

Internet-sivun kautta on mahdollista tutkia retket ja kierrokset, kuten bussiretket Helsingissä, merenretket, ja kävelyretket.  Helsinki Expert tarjoaa tilausohjelmat erilaisille ryhmille, kuten luontoretkit Nuuksion kansallispuistoon.  Lisää tietoja:  sales@helsinkiexpert.fi.

Helsinki Expert voi järjestää oppaat ja kuljetukset  (esim. lentokentästä;  ja vaikkapa raitiovaunut tai hevoskyydin!).  Lähetä tarjouspyyntö kuljetuksesta / opastuksesta osoitteeseen sales@helsinkiexpert.fi.

Kaikkiin kokouksiin tai tapahtumiin (esi. kannustematkat) voi järjestää Helsinki Expertin kautta.  Lisää tietoja ja varaukset: sales@helsinkiexpert.fi.

Asiakas voi varata majoituksia netissä ja sivulla on myös linkki ostamaan junalippuja.
Helsinki-korttit, Audio Sightseeing Tours ja Helsinki Design Walk voi ostaa verkkokaupasta Helsingin Expertin internet-sivulta.  Seuraavat kortit hyväksytään:  VISA, Visa Electron, Maestro, ja MasterCard.  

Tärkeä on tapahtumakalenteri, nimeltään Helsinki This Week, joka julkaistaan englanninkielellä.   Se on ilmainen, ja on printtilehdessä, verkkossa (www.helsinkiexpert.com)  ja nyt  mobiilijulkaisussa:  m.helsinkithisweek.com.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username