This is a free Purot.net wiki
  • View:

Old Town Ida-Maria Bed & Breakfast

Ensimmäinen Bed & Breakfast Vanhan Porvoon idyllissä!

Helmikuussa 2012 avattiin tämä uniikki majoitustila aivan Raatihuoneentorin laidalle. Vanhan ajan tunnelmasta voi nauttia 1700-luvulla rakennetussa, historiallisessa kiinteistössä, jossa on aikoinaan asunut myös taiteilija Akseli Gallen-Kallela.  

Huoneet

Vuonna 2005 peruskorjatun rakennuksen ullakolla on neljä valoisaa makuuhuonetta, iso yhteinen oleskelutila, wc, suihku ja sauna. Kahden hengen huoneiden lisäksi löytyy 15 m² perhehuone, jossa on myös pinnasänky perheen pienimmille, sekä avara 30 m² huone, jonne majoittuu jopa 6 henkilöä.

Makuuhuoneista on upeat näkymät joko Raatihuoneentorille tai Porvoon joelle ja saunan lauteilta voi ihailla tuomiokirkkoa. Kaikissa huoneissa on langaton nettiyhteys.

   

Muut palvelut

Alakerrassa tarjoillaan aamupalaa. Yrittäjä pyrkii suosimaan lähiruokaa – hänen aviomies on porvoolaisen lihapuodin Herek Oy:n yrittäjä, joten esimerkiksi aamupalaleikkeleet tulevat sieltä. Alakerran tunnelmallinen keittiö vanhoine puuhelloineen ja ruokailutila lämmittävine kakluuneineen vuokrataan myös erikseen esimerkiksi kokoustilaksi.

Old Town Ida-Marian palveluideana on, että asiakkaita palvellaan aina heidän toiveidensa mukaan ja kaikki on mahdollista sopimuksen mukaan!

Matkustatpa siis yksin, kahdestaan tai isommallakin porukalla, tämä valinta sopii kaikille, erityisesti historiasta kiinnostuneille ja lähiruokaa arvostaville, joille keskeinen sijainti on tärkeää. Tämä Bed & Breakfast on auki vuoden ympäri.

Tiedustelut ja varaukset suoraan Old Town Ida-Mariasta:

Välikatu 10 A, 06100 PORVOO

Puh. 045-8512345 / yrittäjä Maggie Lilja

idamaria@ida-maria.fi

Hintoja ja lisätietoja saa kotisivuilta http://www.ida-maria.fi, jonne pääsee myös Porvoon kaupungin matkailusivustolta löytyvän linkin kautta.

2
Likers
SiniR-M, lumikki

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Otsikossa ei näköjään saisi olla erikoismerkkejä kun &-merkin perään tulee jotain ylimääräisiä merkkejä, joita ei saa pois sitten millään. Harmillista, mutta majoituksen nimeähän ei voi muuttaa.