This is a free Purot.net wiki
  • View:

Finland Convention Bureau ry

Yleistä

Finland Convention Bureau on jo vuonna 1974 perustettu, yksi Euroopan ensimmäisiä alallaan toimivia organisaatioita. Aluksi toiminta sijoittui Helsingin alueelle mutta vuodesta 1982 toiminta laajentui valtakunnalliseksi.

FCB:n tavoitteena on tuoda kansainvälisiä kongresseja Suomeen. noin kolme vuotta sitten myös yritysmatkailun kehitys siirtyi FCB:n vastuulle Matkailun Edistämiskeskukselta. Vuonna 2011  FCB:n toiminnot siirtyivät osaksi MEKiä.

Organisaation nettisivuilta löytyy hyvin laaja ja kattava palveluntarjoaja -lista, aina kaupunkien yleistiedoista hotelleihin, kokouspaikkoihin, ravintoloihin ja kuljetuspalveluihin.

FCB on osa International Congress and Convention Associationia (ICCA), joka on ylivoimaisesti kansainvälisin kokousalan organisaatio, sisältäen jäseniä 85 eri maasta.

Toiminta-ajatus

Finland Convention Bureau on valtakunnallisesti toimiva valtakunnallinen kongressi- ja yritystapahtuma-alan myynti- ja markkinointiorganisaatio. He tarjoavat maksutonta neuvontaa sekä konsultaatiota kaikenlaisille tapahtumanjärjestäjille

FCB:n avaintehtävänä on edistää kansainvälistä kilpailukykyä. Tähän he pyrkivät tarjoamalla tukea toimialan myynnin-, markkinoinnin- ja viestinnän osa-alueilla. FCB'n ajama asiakaslähtöinen toimintaympäristö jonka myötä muodostuu saumaton yhteistyö palvelujen tarjoajien kesken kansainvälistäytymisen ja alan kilpailukyvyn edistämiseksi yhteisten tarpeiden mukaisesti.

Kehitystyön keskeisimmät tavoitteet ovat jäsentyytyväisyys sekä jäsenverkoston laajentaminen. Organisaation toiminta on suunnattu vahvasti kansainvälisille jarjestöille ja yritystapahtumavälittäjille suunnattuun markkinointityöhön, kokonaisviestinnän uudistamiseen sekä verkostoitumisen ja yhteistyön kehittämiseen.

Tavoitteena on edistää Suomen tunnettuutta päämarkkinaalueilla ja aikaansaada uudistuksen myötä enenevässä määrin kokouksia ja tapahtumia Suomeen.

Lisätietoa ja Yhteystiedot

Suomeksi: http://www.fcb.fi/?pageid=116&parent0=4&parent1=116

In english: http://www.fcb.fi

Puh.numero/Tel: +358 10 60 58 000

Email: info(at)fcb.fi

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username