This is a free Purot.net wiki
  • View:

Tavicon Oy

Tavicon Meeting and Congress Services

 

Tarvitsetko sinä järjestää kokouksen tai kongressin?                                                                      Ota yhteyttä Tavicon Oy  kanssa.

Taviconilla on yli 20 vuotta kokemusta kokouksten, konferenssien ja tapahtumien järjestämisessä ja on Finland Convention Bureaun jäsen.  Tavicon järjestää kaikki, jota sinä tarvitset, ennen, kongressi/kokous aikana, ja sen jälkeen.  Palveluihin sisäältyvät suunittelu, budjetointi, kokouspaikka, majoituksia, markinnointi ja materialit, online-rekisteröinti ja rahaliikenne, tulkauspalvelut, osallistujien vastaanottaminen, loppuraportti osallistujista ja rahaliikenteestä, ja tapahtuman evaluointi.  

Tavicon kohderyhmät ovat tiederhymiä ja keskikokoisia yrittäjiä.  Esimerksiksi Tavicon on järjestelyt konferenssejä seuraaville rhymille:  Nordic Wastewater, SITRA, International Congress on Dental Law and Ethics, International Congress for Quantum Chemistry, ja Physics Days.  Kokoukset ja konferenssit ovat erillaisissä kaupunkeissä ja suurin osa ovat kansäinvälisiä. Tavicon on kuitenkin riittävän pieni, että palvelu on yksityinen, joustava, luotettava ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuva.  WWW-sivu on selvä, myös englanniksi.  

Lisää tietoja:    Anja Hakkarainen (Managing Director)

                        Tel. +358 3 233 0440

GSM + 358 400 832 000

anja.hakkarainen@tavicon.fi

(www-sivulta on myös yhteydenottolomake.)

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username