This is a free Purot.net wiki
  • View:

Levin Matkailu Oy

Levin Matkailu Oy

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus Tunturi-Lapissa 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Alueen monipuolinen tarjonta ja ympäristö luo edellytykset lomalle, jonka jokaisena päivänä voi kokea ainutlaatuisia kokemuksia lappilaisessa tunturimaisemassa.

Levin hiihtokausi on pitkä ja jatkuu aina toukokuun kuudenteen saakka. Levin omilta www- sivuilta löydät hyvin lisätietoja laduista, rinteistä sekä hisseistä.  Tietoa löydät myös erilaisista aktiviteeteista, majoituksista, ruuasta ja viihteestä, kokouspalveluista, Levin ostospaikoista sekä informaatiota ympäristöasioista.

Majoitus-, ohjelmapalvelu- ja ravintolavaraukset saa tehtyä helpoiten kääntymällä suoraan Levin Keskusvaraamon puoleen.  Paikan päällä toimii m.levi.fi, joka antaa erinomaisen tämän hetkisen informaation muun muassa säästä, rinteistä ja laduista, viikko-ohjelmasta, päivittäisistä tapahtumista sekä ruuan ja viihteen puolelta.

Levin Matkailuneuvonta sijaitsee Levin Origo-nimisessä rakennuksessa liikenneympyrän vieressä yhdessä Levin Matkailun Keskusvaraamon kanssa. Matkailuneuvonta pyrkii antamaan vastaukset kaikkiin matkailijaa askarruttaviin kysymyksiin koskien esimerkiksi aikatauluja, aukioloaikoja, ruokapaikkoja, ohjelmia, retkikohteita, reittejä ja nähtävyyksiä.

Matkailuneuvonnan tehtävä on myös päivittää viikottain Levin alueen aukioloajat ja tapahtumat tapahtumakalenteriin. Matkailuneuvonnasta saa mukaan kartat, kalastusluvat ja esitteet. Sieltä voi myös varata kätevästi Levin alueen majoitusta ja ohjelmapalveluita paikanpäältä.

Keskusvaraamon välityksessä on Levin laajin valikoima majoitusvaihtoehtoja ja ohjelmapalveluita. Keskusvaraamon kautta hoituvat kätevimmin myös erilaiset kokous- ja ryhmämatkajärjestelyt.

 

Levin Matkailu Oy

Puhelin: (016) 639 3300

Sähköposti: levin.matkailu@levi.fi

 

Levin Matkailuneuvonta

Puhelin: 0600 550 134

levi.info@levi.fi

www.levi.fi

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username