This is a free Purot.net wiki
  • View:

DIPOLI

Aalto-yliopisto DIPOLI kokous- ja kongressipalvelut

Dipoli kokous- ja kongressipalvelu toimii osana Aalto-yliopistoa Espoon Otaniemessä. Dipoli järjestää erilaisia tilaisuuksia muutaman hengen kokouksista yli tuhannen hengen kansainvälisiin kongresseihin. Dipolissa on 20 erilaisen kokoustilan lisäksi myös edustavat aulatilat ja ravintolasalit. Siellä voi järjestää myös yksityisiä juhlatilaisuuksia.

Palvelussa panostetaan asiakaslähtöisyyteen ja korkeaan laatuun. Dipoli on myös vihreä: se sai ensimmäisenä kokouspaikkana Suomen WWF:n kehittämän Green Office -merkin (http://www.wwf.fi/yritykset/green_office ).

Dipoliin on hyvät kulkuyhteydet ja se on avoinna aamusta iltaan.

YHTEYSTIEDOT:

http://www.dipoli.aalto.fi

Katusosoite: Otakaari 24, Otaniemi, Espoo (kartta: http://g.co/maps/mxv49)

Puhelin: 09 470 24667

Faksi: 09 470 24068

Myynti: dipoli-myyntipalvelu@aalto.fi

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

HeiOlemme järjestämässä kongressia kesällä 2018 ja etsimme nyt kongressipalvelua auttamaan käytännön järjestelyissä. Kyseessä on InSEAn Euroopan kongressi, ja odotamme 500 osallistujaa ympäri maailmaa. Järjestäjänä on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun taiteen laitos yhdessä Suomen InSEAn kanssa. Kongressin tapahtumapaikka on Aalto-yliopiston Otaniemen kampus. Onko Tilapalvelut yhdessä Dipolin kanssa kongressipalveluiden tarjoaja vaan onko kyseessä vain tilojen vuokraus, joilloin joudumme hankkimaan kongressipalvelun toisaalta? Jos tarjoatte kongressipalveluita, ottaisin mielelläni tarjouspyynnön.Tarvitsemme ainakin seuraavat palvelut:

- Verkkosivuston luominen ja ylläpito

- Abstraktien tekninen käsittely

- Osallistujien rekisteröinti (vahvistukset, maksut)

- Palautteen kerääminen ja raportointi

- Tapahtumakalenterin ylläpito

- Tarvittavat osallistujamateriaalit ja muut painotuotteet (kongressin ohjelma, nimikyltit, lomakkeet, esitteet, opasteet, illalliskortit…) (Kongressilla on jo visuaalinen ilme ja ensimmäinen flyer on ollut jaossa puolisen vuotta.)

- Majoitus- ja matkajärjestelyt (varaukset alustavasti hotelleihin tehty)

- Käytännön järjestelyihin osallistuminen (esitystekniikka, kuljetukset, tarjoilut, näyttelyt, oheisohjelmat…), vaikka nämä tulevatkin pääosin Aalto-yliopistolta ja toimikunniltaT. Mira Kallio-Tavin (mira.kallio-tavin@aalto.fi)
anonymous   (07.11.2016 22:17)
  Reply