This is a free Purot.net wiki
  • View:

Finnlines

Sisältöalue

 

Finnlines on yksi johtavia matkustaja sekä rahtilaivayhtiöitä, jonka merikuljetukset ovat keskittyneet Itämerelle ja Pohjanmerelle sekä myös Biskajanlahdelle. Yhtiö tarjoaa myös satamapalveluja merikuljetusten lisäksi niin Helsingin, Turun kuin Kotkankin satamissa.
  Finnlinesin tärkeimmät käyntisatamat Suomessa ovat Helsinki,Naantali sekä Turku.Muita satamia ovat Kotka ja Rauma.Pohjanmeren pääasialliset satamat ovat Hull,Immingham,Amsterdam ja Antwerpen. Itämeren pääasialliset satamat puolestaan ovat Travemünde,Rostock,Lübeck,Sassnitz,Gdynia,Pietari,Århus,Malmö,Kapellskär sekä Göteborg.  
     Matkoja voit varata yhtiön kotisivuilta osoitteesta www.finnlines.com linkistä varaa matka.
  
 
                        Matkustajaliikenne
 
Finnlines tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja matkailijoille. Heidän pääasialliset kohteensa ovat Ruotsi,Saksa sekä Puola. Reittiliikenteen reitit kulkevat useaan eri satamaan. Lisätietoja reittiliikenteen hinnoista ja aikatauluista saa osoitteesta www.finnlines.com/laivamatkat/reitit_hinnat.
  Ruotsin reitti kulkee Naantalin ja Kapellskärin väliä 3 kertaa päivässa ja matka-aika on vain kahdeksan tuntia. Tällä reitillä on kuitenkin otettava huomioon että ajoneuvo on pakollinen.Matka antaa mahdollisuuden kokea Ruotsista muutakin osaa kuin vain Tukholma johon suurin osa laivayhtiöistä keskittyy.On myös mahdollista liittää lomaan erilaisia matkapaketteja, kuten esim. Golfpaketti.
    Saksaan vaihtoehtoina ovat Helsinki-Rostock (3 kertaa viikossa), Helsinki-Travemünde (viikon jokaisena päivänä) sekä Malmö-Travemünde (3 kertaa päivässä).Travemünde on Lyypekin rannikkosatama reilun 20km päässä kaupungin keskustasta kun taas Rostockin satamasta ajaa runsaan vartin kaupungin keskustaan.
     Puolan reitti puolestaan kulkee Helsingin ja Gdynian väliä (matka-aika 21h) sekä Gdynia-Rostock väliä (matka-aika 15h). Molemmat reitit kulkevat 3 kertaa viikossa.Gdynia kuuluu Gdynian,Gdanskin ja Sopotin kolmoiskaupungin metropolialueeseen ja sieltä löytyy paljon tehtävää niin lapsiperheille, historiasta kiinnostuneille, aktiivilomailijoille sekä ostosmatkailijoille.
      Reittiliikenteen lisäksi matkustajille on vaihtoehtona risteilymatkoja.Risteily reitit ovat Helsinki-Travemünde sekä Helsinki-Rostock. Risteilyt tarjoavat matkustajille laivamatkaelämyksen jonka aikana voi rentoutua saunassa, syödä hyvin ja ihailla Itämeren maisemia. Risteilyn aikana ehdit myös hyvin viettää aikaa maissa.
      Toinen vaihtoehto on Itämeren kierros, jossa voit itse suunnitella matkasi yhdistelemällä eri reittejä mielesi mukaan.Maksat vain ensimmäisestä reitistä täyden hinnan ja kaikista muista saat 20% alennuksen (kaikki reitit varattava samaan aikaan ja samalle matkakerralle).
             Laivat tarjoavat paljon erilaisia palveluita. On ravintoloita, leikkihuoneita lapsille, sauna, kuntosali, myymälöitä,baareja yms. Voit myöskin tuoda lemmikkisi laivalle tai järjestää kokousmatkoja. Lisätietoa eri laivojen palveluista löytyy osoitteesta http://www.finnlines.com/laivamatkat/palvelut_laivalla .
 
                     Rahtiliikenne
Matkustajaliikenteen lisäksi Finnlines tarjoaa rahtipalveluita hyvinkin useisiin eri satamiin joista löydät listan sekä aikataulut osoitteesta http://www.finnlines.com/rahti/aikataulut_ja_satamat. Rahtipalvelut painottuvat Suomen ja sen tärkeimpien kauppakumppanien välisiin kuljetuksiin mutta myös suorat Venäjä yhteydet ovat yhä suositumpia.Osana rahtipalveluitansa he tarjoavat konttikalustoa asiakkaidensa käyttöön. Lisätietoja rahtiliikenteestä ja sen toiminnasta voi lukea osoitteesta http://www.finnlines.com/rahti.
 
Lisätietoja Finnlinesin toiminnasta voi kysellä myös puhelimitse numerosta 010 343 50 sekä sähköpostitse info.fi@finnlines.com.
 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username