This is a free Purot.net wiki
  • View:

Porvoo Tours

Mikä ja mitä?

Porvoo Tours on Porvoon kaupunkiin ja sen lähialueiden palveluihin keskittynyt Ohjelmapalvelu. Useasti palkittu matkanjärjestäjä, joka erikoistuu myös ohjelmapalveluihin. Porvoo Tours tarjoaa valmiita ohjelmapaketteja ja koululaisille on suunniteltu omia paketteja.

Toimistoon voi myös ottaa yhteyttä mikäli haluat räätälöidä omalaisesi paketin. Palvelua on kehitetty myös Porvoon ulkopuolelle, sillä mm. Baltian maihin suuntautuvaan retkeen voi pyytää apua heiltä.

Ohjelmapalveluna Porvoo Tours tarjoaa erilaisia pikkujouluohjelmistoja (Jouluopastusta vanhassa Porvoossa, saaristolaisjoulua, muita perinteisiä pikkujouluvaihtoehtoja joihin sisältyy ruokaa, juomaa, mahdollisesti saunomista, mahdollisuus tilata esiintyjiä jne.)

Vanha Porvoo joulun alla

 

Porvoon lähistöllä on paljon saaristoa joten on täysin sopivaa että ns. saaristoristeily on suuressa huudossa joka kesä. Voit valita risteilyn joka palaa Porvooseen tai vaihtoehtoisesti Helsinkiin. Liikenne käy kumpaakin suuntaan. On myös mahdollista valita risteily joka käy lähisaaristossa. Mikäli vesistöt ei kiinnosta, voit lähteä vaikka pöllösafarille tai vaihtoehtoisesti piknikille Askolassa sijaitseville hiidenkirnuille.

Yksi Porvoon saaristossa kulkevista laivoista.

 

Myös seikkailulomat onnistuvat Porvoossa. Rauhallisempaan makuun löytyy melontaa, huumoria etsiville Itä-Saksan olympiakarsinnat johon sisältyy mm. saapascurlingia ja doping-hiihto. Porvoon saaristossa sijaitseva Seikkailulaakso tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, esim. "Emäsalo on the Rocks" ohjelma sisältää tulentekokilpailun, josta edetään jäiseen mereen pelastautumispuku päällään. Tai ehkäpä värikuulataisto kiinnostaa enemmän. Vauhdin hurmaa ei myöskään puutu, sillä Seikkailulaaksolla on oma erittäin tehokas ja iso RIB-kumivene (4 moottoria joista yhteensä 1200 hevosvoimaa, vene on n. 13m pitkä)

     

Kelluntaa avannossa             Seikkailulaakson ilmakuva

Lisätietoa

Porvoo Tours

puh. (019) 574 2200

porvootours at porvootours.fi

http://www.porvootours.fi

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Porvoo Tours on matkatoimisto, joka myy/välittää ohjelmapalveluja Itä-Uudenmaan
alueella.