This is a free Purot.net wiki
  • View:

Arctice talvimaailma

Arctice talvimaailma sijaitsee Rovaniemellä, jossa tekemistä riittää perheen pienimmistä aikuisiin. Talvimaailma on lumen ja jään huvipuisto. Sieltä löydät muun muassa Rovaniemen suurimman liukumäen, hoijakan, lumipallomeren sekä jääbaarin/kahvilan.

 

Liukumäkeä lasketaan ’kumirenkaalla’ eli snowtubella, jossa vauhtia piisaa ja tuntuu mahanpohjassa asti. Sieltä löytyy aikuisille isompi mäki ja lapsille pienempi. Vaikka vauhti on hurjaa liukumäissä, ne ovat silti täysin turvallisia.

Napakelkka eli hoijakka on perinteinen suomalainen talvihuvi. Istu rekeen ja tunne rekiretken huuma! Halutessasi napakelkalla pääsee myös hiljaa.

Sokkeloisessa iglussa on styroksinen lumipallomeri, jossa pääset uimaan ja leikkimään lumisotaa taikka piilosta. Talvimaailman isossa iglussa on huikean jäinen tunnelma, josta löytyy taidegalleria. Taidegalleriassa voit ihastella muun muassa eläimiä ja satuhahmoja, jotka ovat tarkasti jäähän veistetty. Jääbaarissa ja kahvilassa on juomia niin aikuisille kuin lapsille ja juomalasitkin on tehty jäästä. Arcticessa on A-oikeudet.

Jos pieni väsymys yllättää, niin ei hätää. Arcticesta löytyy jäämakuuhuone, joka on siis jäästä tehty sänky jonka päälle on laitettu porontaljoja. Lähitulevaisuudessa yöpymismahdollisuutta tullaan tarjoamaan.

 

Voit varata Arcticen 10-60 hengen ryhmille, joissa olette yksityisvieraita. Tämä onnistuu myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle, jolloin liukumäkikin on yksin teidän käytössä. Ota yhteyttä ja sovi ohjelmasta toiveidesi mukaan. Vierailuun voi kuulua esimerkiksi alkudrinkki jäälasista sekä ruokailu. Arcticeen pääsee suoraan helposti Rovaniemen lentokentältä.

 

Arctice on avoinna päivittäin klo 11-19. Sisäänpääsymaksu on 12€. Sisäänpääsyhinnalla voit olla vaikka koko päivän ja leikkiä rajoituksetta Arcticessa. Lisätietoja saat internetistä, www.arctice.fi tai soittamalla, Petri Palkinen +358 40 515 6234.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username